Quad és motor keveréke

Vágólapra másolva!
A Burdeli 625L névre keresztelt járgány jó példa arra, hogy milyen érdekes dolgok születhetnek, ha pár kreatív fiatal összeáll "barkácsolni".
Vágólapra másolva!

Néhány norvég fiatalember úgy döntött - különböző egyetemek elvégzése után -, hogy időt és pénzt nem spórolva olyan járműveket építenek, amelyekről korábban csak fantáziáltak. Legújabb kreálmányukat nehéz bárhova is besorolni, ugyanis egy motor és egy quad összeépítéséből valósult meg.

A Burdeli 625L hátsó része és motorja egy KTM 625 SMC supermotóról származik, ám az eleje már saját fejlesztés: a dupla első felfüggesztés érdekessége, hogy ugyanúgy lehet vele dönteni mint egy rendes motorral (beállítástól függően akár 45 fokban), ám a két keréknek köszönhetően olyan stabilitással rendelkezik a járgány, mint egy quad.

A gyártók szerint a Burdeli 625L mind a városban, mind terepen megállja a helyét és semmihez sem hasonlítható vezetési élményhez juttatja azt a szerencsést, aki a nyeregben csücsül. A dolognak sajnos van egy szépséghibája is, mégpedig az ár: a különleges technika és az alacsony gyártási darabszám miatt 20 ezer eurót (mintegy ötmillió forintot) kérnek a háromkerekű motorért.