Nyerjen éves bérletet nemzetközi motoros versenyekre a Hungaroringre!

Vágólapra másolva!
Két darab eves nézőtéri bérlet vár nálunk gazdára az Alpok-Adria Bajnoki versenysorozat, valamint az Oldalkocsis Világbajnokság és a motoros Európa Bajnokság - Hungaroringen tartott - futamaira.
Vágólapra másolva!

A BR Organisation felajánlásából két darab éves nézőtéri belépőt sorsolunk ki azon kedves olvasóink között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésekre:

1. Hány fordulós lesz idén az Alpok-Adria versenysorozat?
2. Milyen hosszú a Hungaroring?
3. Mikor rendeztek utoljára FIM világbajnoki futamot a Hungaroringen?

A kisorsolt bérletek az alábbi rendezvényekre szólnak, a feltüntetett időpontokban:

Alpok-Adria Bajnoki versenyek (2005. április 24. és 2005. szeptember)

Az Alpok-Adria Bajnoki versenysorozat a régió egyik legnagyobb motoros megmérettetése, évente mintegy 14-16 ország, közel 300 versenyzője mérkőzik meg egymással nyolc kategóriában. A Hungaroringen megrendezett fordulókon helyet kapnak a hazai amatőr versenysorozatok is (pl. Dunlop Trophy, GSX-R Klub Kupa), a szeptemberi fordulón pedig ismét megrendezik a nemzetközi, 200 mérföldes Endurance versenyt is.

UEM Európa Bajnokság (2005. május 29.)

Idén a 125 GP, 250 GP és a Supersport kategóriák versenye egy további Európa Kupa versennyel egészül ki: az Európai Motorkerékpáros Unió idén írta ki először a Superstock 600-as versenysorozatot.

FM Oldalkocsis Világbajnokság (2005. május 29.)

Több éves szünet után 2005-ben ismét kiírta a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség az Oldalkocsis Világbajnokság sorozatát. A nyolc versenyből álló sorozat második fordulóját rendezik a Hungaroringen május végén, az eb-vel egy időben.

Akinek nem lenne elég az éves nézőtéri bérlet, depóbérletet is válthat a rendezvényekre. Érdemes azonban tudni, hogy akik április 24-éig beszerzik a fenti belépőt, automatikusan részt vesznek egy sorsoláson, amelyen 2 darab depóbelépőt lehet nyerni a Brno-i Grand Prix-re.