MBA tanfolyambörze Budapesten

Vágólapra másolva!
Nemzetközi MBA tanfolyambörzét rendeznek március 17-én Budapesten. A QS World MBA Tour nevet viselő rendezvényen 15 hazai és külfödi üzleti iskola képviselőivel találkozhatnak az érdeklődők. Regisztrálóknak a részvétel ingyenes.
Vágólapra másolva!

A Budapestre érkező börze március 17-én (szerda), 18 órától a Corinthia Grand Hotel Royalban, az Erzsébet körút 43-49. szám alatt tekinthető meg. A látogatók 15 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kaphatnak részletes információkat. A www.topmba.com/mba_fairs oldalon regisztrálók részére a rendezvényen való részvétel ingyenes. A résztvevők között ott lesz Európa tíz legjobb üzleti iskolája közül például az SDA Bosconi és az IE Business School, de a jelöltek találkozhatnak az EDHEC (Franciaország), a GISMA (Németország), a WU Executive Academy (Ausztria), valamint a tengerentúlról pedig a Duke University illetékeseivel is.

A QS World MBA Tour a világ legnagyobb MBA karrier és oktatási szakkiállítása, amely a világ több száz üzleti iskoláját mutatja be 35 országban minden évben, s melynek tavaly 65 ezer látogatója volt.

Mi az az MBA?

Az üzleti életben az MBA a Master of Business Administration rövidítése. Posztgraduális üzleti képzés. Azoknak ajánlott, akik több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, vezetői pozícióban dolgoznak, oda vágynak, multinál dolgoznak vagy vállalkozást működtetnek.