Bohár Dániel: A gazdák buktathatják meg a balliberális német kormányt

gazdatüntetés, Németország, agrárium, mezőgazdaság, brandenburgi kapu
Vágólapra másolva!
Németországban tízezrek tüntetnek azért, mert elegük van abból, hogy az Olaf Scholz vezette kormány az adófizetői pénzeket nem a német emberekre fordítja, hanem háborúskodásra és a migráció pénzelésére.
Vágólapra másolva!

Annyit kért a gazda, hogy kapcsoljuk ki a kamerát, majd kifakadt. A török származású, vegetáriánus, zöld agrárminisztert Cem Özdemirt kritizálta élesen azért, mert mindent pénzt elvon a mezőgazdaságból. Cem Özdemir szerint az állattenyésztés borzasztó és egyébként is környezetszennyező.

Tehát úgy áll a helyzet, hogy Németországnak jelenleg olyan mezőgazdasági minisztere van, aki szíve szerint beszüntetné az állattenyésztést és ebben az sem zavarja, hogy azért Németországban legalább 80 millió ember eszik húst.

A szászországi gazda azért kérte, hogy kapcsoljuk ki a kamerát, mert a vegetáriánusok kirekesztő gondolkodásáról tilos Németországban nyilvánosan beszélni.

Ahogy sok minden másról is.

Pont emiatt csodálkoztam, hogy Berlinbe érve nagyon sok tiltakozó és elégedetlen emberrel találkoztam. A németekre nem igazán jellemző a tüntetés, mostanra viszont annyira elegük lett, hogy kimentek az utcára.

A gazdák kezdték, de már demonstrálnak a vasutasok, a fuvarozók és a kiskereskedők is. Lassan az egész ország.

A németeknek nem tetszik, hogy a pénzüket elveszik tőlük és másoknak adják. Például Ukrajnának vagy a bevándorlóknak. A németek rájöttek, hogy az eddig megszokott jólétük forog kockán, ezért szólalnak most fel.

Hogy a gazdák buktathatják meg a globalista érdekeket szolgáló balliberális kormánykoalíciót?

Nem tudom a választ, de az biztos, hogy valami elindult.