A nemátalakítást népszerűsíti a gyermekek körében egy világhírű könyvkiadó

drag queen, könyv, gyermekek
Vágólapra másolva!
Egy nagy könyvkiadó cég nemrégiben nemváltoztató műtéteket népszerűsítő könyveket adományozott kiskorú gyermekeknek egy transzvesztiták által tartott ún. „Drag Story Hour" keretében.
Vágólapra másolva!

A múlt hónapban megrendezett eseményen csecsemőkorú gyerekek is részt vehettek.

A Drag Story Hour Instagram-fiókja szerint a rendezvény részeként nőket karikírozó, ízléstelen jelmezekbe és sminkbe öltözött férfiak – Drag Queenek – a világ egyik legnagyobb könyvkiadója, a Penguin Random House által adományozott könyveket osztottak szét.

Az Instagramon megosztott videóban szülők és gyerekek láthatók, amint boldogan a kamerának integetnek, és büszkén mutogatják a köteteket.

– mondja a csoport kórusban.

A szétosztott irományok között van a Tyler Feder által írt és illusztrált "Bodies Are Cool" című könyv is, amelyben

olyan nők rajzfilmszerű képei szerepelnek, akiknek feltűnő, kettős masztektómiából származó hegeik vannak. A rajzokon ezek a nők férfiként mutatják be magukat, póló nélkül sétálgatnak és férfias frizurát viselnek.

A Blazemedia szerint a Penguin Random House legalább négy évre szóló partnerséget kötött a Drag Queen Story Hourral.

A PRH 2019-ben büszkén adta nevét számos Pride rendezvénynek, amelyek közül egyet a New York-i Közkönyvtár szponzorált. Az említett eseményről szóló PRH-közlemény azzal hencegett, hogy a résztvevők, akik közül sokan kiskorúak voltak, több drag queen "előadását" is élvezhették, valamint "felfedezhették a NYC Trans Oral History Projectet"; és részt vehettek más "tanulási és szórakozási formákban".

Tavaly júniusban a PRH, a Pride iránti "örökzöld" elkötelezettségének részeként egy kizárólag "LMBTQ+" könyveket tartalmazó weboldalt indított.

Bár ezt az oldalt a Pride 2023 alkalmából indítjuk el" – mondta akkor Adam Royce, a kreatív stratégiáért felelős alelnök, hozzátette: