Színházi előadás keretében keres spermadonort egy transznemű író

első trimeszter, szexoktatás, transznemű, író
Vágólapra másolva!
A Netflix Szexoktatás című műsorának transznemű írója egy "úttörő" színházi előadás keretében fog spermadonort keresni a párjával.
Vágólapra másolva!

Az Első Trimeszter című előadás során Krishna Istha, a Szexoktatás írója, "intim, élő interjúkat" készít a közönséggel, abban a reményben, hogy köztük megtalálja a számukra ideális spermadonort.

A műsorban a filozófiától a popkultúráig terjedő témákat járják majd körbe a potenciális jelöltekkel, mert "nem igazán érdeklik" őket a termékenységi központokban feltett kérdések.

– mondták.

– sorolta.

A Battersea Arts Centre, ami helyt biztosítja a novemberben debütáló előadásnak, közleményében azt állította, hogy a show "ritka lehetőség arra, hogy hozzájáruljunk a queer családalapításhoz és tanúi legyünk annak".

Az Első Trimeszter 64 631 font (több mint 28 millió forint) támogatást kapott a Művészeti Tanácstól és a Nemzeti Lottótól a produkció létrehozásához, az előadás után még egy dokumentumfilm is készül belőle a Netflix YouTube-csatornájára.

Az Arts Council England szóvivője a Daily Mailnek elmondta: "Krishna Istha ebben az csak felnőtteknek szóló komikus előadásban a vicces és a komoly kérdéseken át járja körül, hogy mit jelent családot alapítani".

Istha korábban már beszélt a transzok művészeti reprezentációjának fontosságáról a Szexoktatás című munkájával kapcsolatban. A PinkNews-nak elmondta: