Egy oklahomai általános iskolában egy transzvesztitát kértek fel iskolaigazgatónak

Shantel Mandalay, drag queen iskolaigazgató

Forrás: Shantel Mandalay Facebook
Vágólapra másolva!
A liberális őrület csúcsa.
Vágólapra másolva!

Oklahoma egy általános iskolája drag queen-t vett fel igazgatójának, a szülők azonban nem hagyták szó és tett nélkül ezt az őrült helyzetet. Oklahoma állam felügyelője, Ryan Walters felszólította az iskolakörzetet, hogy márpedig azonnal mondjon le arról drag queen-ről, akit a John Glenn Általános Iskolai igazgatójának vettek fel.

Amíg csak férfinak érezte magát, addig Shane Murnan–nek hívták az általános iskola új igazgatóját, most, hogy

úgy érzi önazonosnak magát, hogy férfiként műmelleit kipakolva, miniszoknyába és neccharisnyába öltözik,

már „Shantel Mandalay" néven fut és iskolaigazgatói pályája előtt a „The Boom" nevű helyen dolgozott transzvesztita előadóként – vagyis táncikált és énekelt playback számokra.

Walters most azon dolgozik, hogy minél előbb kikerüljön az igazgatói székből, ugyanis, a libsik szerint nyilvánvalóan homofób felügyelő nem tartja egészségesnek azt, hogy ilyen módon legyen jelen a gyerekek között és szerinte nem is alkalmas erre a posztra.

Ez Murnan-t egyelőre úgy tűnik nem érdekli, ő inkább gyerekeknek olvas fel meséket drag queen-nek öltözve, hiszen mi sem tenne jobbat a kisgyerekek mentális egészségének, mint hogy egy cicis, agyonsminkelt bácsi olvassa nekik a Piroska és Farkas-t, miközben ki-ki villan a feneke a miniszoknyájából.

A címlapi képünk illusztráció.