Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyurcsányék nem viccelnek: Átalakul az "Árnyékkormány"

Dobrev Klára, Árnyékkormány,888
Vágólapra másolva!
Dobrev Klárának fontos lépéseket kellett megtennie.
Vágólapra másolva!

"Az új kihívások és a Magyarország előtt álló változások miatt átalakul az Árnyékkormány."

Így kezdte drámai bejegyzését az árnyék-miniszterelnök, Dobrev Klára. Gyurcsány Ferenc feleségének mérlegelnie kellett és átalakítást eszközölt a rendkívül fontos és felelősségteljes munkát végző "Árnyékkormányban", így nagy Á-val, szigorúan.

Meleg volt a nyáron - jegyzi meg gigantikus éleslátással ezt a furcsaságot Dobrev. Nyáron meleg van - tehetném hozzá cinikusan, de ki merne vitatkozni az árnyék-miniszterelnökkel. A meleg nyár miatt pedig új miniszter kinevezésére volt szükség, aki nem más, mint Kocsis-Cake Olivio. A Párbeszédből lelépő újhullámos DK-s sokra vitte, árnyékminiszter lett.

Vannak még itt változások, ugyanis Oláh "valaki" Lajos ezentúl árnyékminiszterként fog felelni az "innovációért és a mesterséges intelligenciáért". Dobrev bejelentéséből azt is megtudhatjuk, hogy Oláh volt az első magyar politikus, aki felismerte a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket.

Legalább abban megtalálta.

Szóval, nagyon komoly dolgok készülnek, és most azt gondolhatja a kedves olvasó, hogy ez vicc, de sajnos a helyzet egyáltalán nem az. A Gyurcsány-Dobrev házaspár tényleg arra készül, hogy átvegyék a hatalmat, és ehhez minden eszközt képesek felhasználni. Árnyékkormányt, káoszt, balhét és dollárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről