A Grand Canyon szélén botladozott Joe Biden - videó

Joe Biden Grand Canyon
US President Joe Biden speaks with Ed Keable, Superintendent of Grand Canyon National Park, while viewing the Grand Canyon from Yaki Point lookout at the Grand Canyon National Park in Arizona on August 8, 2023. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden a keddi napot a Grand Canyon körül töltötte egy kis bolyongással. Az amerikai elnök segítői most egy hatalmas szakadék szélén engedték sétálni a lépcsőkön botladozó és színpadokon hasra eső 80 éves politikust. 
Vágólapra másolva!

Joe Biden kedden Arizona államba utazott, ahol felkereste a Grand Canyont is. Az elnök aláírt egy kiáltványt is, amely célja, hogy megvédje a közel 1 millió hektárnyi közterületet, amelyet egyes indián törzsek szent területnek tekintenek.

A látogatásról szürreális videók kerültek elő.

Az egyik felvételen az látható, amint Biden kisétál egy hatalmas szakadék szélére. Egy ponton az elnök meg is botlik, a segítője még a kezét is odatartja, hogy esés esetén meg tudja fogni a nem túl biztos lábakon álló politikust.

Egy másik felvételen az látható, hogy Biden a kamerák felé fordul és azt üvölti, hogy

Valaki a tömegből visszakiabál, hogy "nem kellenek ígéretek."

Miután Biden megtartotta a beszédét a "hol vagyok és mit csinálok?" hangulatot sugározta azzal, hogy tisztelgett a tömeg előtt, és elveszetten forgolódott, mint aki nem tudja épp merre kell mennie.