Georg Spöttle: Ez elment migránsnak, ez áthozta...

Georg Spöttle borító
Vágólapra másolva!
ez megkéselte, ez felrobbantotta ez az icike-picike pedig mindent eltűr.
Vágólapra másolva!

Igen, tudom, hogy durván átírtam az „elment vadászni" versikét, de ma reggel átfutva a hétvége híreit Németországból és Ausztriából ezt dobta a Múzsa csókja. A Ruhrvidéken és Bécs Favoriten kerületében a migránsok baseball ütőkkel, machetékkel és szamurájkardokkal vitatták meg a világ dolgait. Nem is várhattunk mást Merkel asszony diplomás ajándékembereitől, elképzelhető, hogy a hideg fúzió vagy a hidrogénmeghajtású motorok optimális felhasználási lehetőségeiről folyt a paláver, persze nem zárnám ki azt a lehetőséget sem, hogy a drogelosztás kerületi alaprajzát húzták meg vérrel.

Az esseni rendőrfőnök arról panaszkodott, hogy napok óta folynak a tömegverekedések és a késelések.

Volt, hogy 500 migráns feszült egymásnak szúró-vágó eszközökkel.

A rohamrendőrség csak kutyás egységekkel, vízágyúk bevetésével és könnygázzal tudta helyreállítani a közrendet. Mint kiderült szír és libanoni klánok tagjai ülték az erőszak torát a szép nyári estéken. Drogok, emberkereskedelem, prostitúció, fegyverkereskedelem és orgazdaság, ezekben az üzletágakban találta meg rengeteg migráns az európai élet nagy lehetőségét. A 760 eurós segély mellé kell még kis mellékes és a jó negyven éve működő bűnözői klánoknak folyamatosan szüksége van „friss húsra". A kereslet és a kínálat a libanoni nagycsaládoknál metszi egymást. Egy ügyes drogdíler akár napi 200 eurót (80.000 ft.) is megkeres, persze, hogy túljelentkezés van a felszabaduló posztokra.

A nyár és a strandok megnyitása is csak tetézi a problémákat.

Ahogy már tavaly, a fürdők idén sem ajánlatosak a törvénytisztelő polgároknak, lányoknak, nőknek főleg veszélyesek.

A brandenburgi Wünsdorf strandján is arab és afrikai migránsok estek egymásnak. Egyikük egy vízipipát használt fegyverként és többeket megsebesített vele. Három migránst a mentők szállítottak kórházban egyiküket életveszélyes sérüléssel. Fácit: a dohányzás káros az egészségre. A szexuális zaklatások a medencékben ahhoz vezettek, hogy egyre kevesebb német jár ki a strandokra. Mivel a migránsoknak ingyenes a belépés a strandok tele vannak potenciális tapizókkal.

Igaz az Iszlám Állam elvesztette területét, ám az ideológia tovább él és a toborzók mind a mai napig igencsak aktívak az online-térben. Most éppen három fiút 14, 17 és 20 éveseket sikerült fanatizálniuk, habár a két bosnyák és a csecsén srácban is megvolt a jóindulat és buzgalom. A bécsi „prideon" akartak kicsit terroristáskodni. Beszereztek pár gépkarabélyt, késeket egy baltát és az elmúlt hétvégén akartak lecsapni a szivárványos felvonulásra.

A dolog szépséghibája az volt, hogy a terrorelhárítás már figyelte őket, mivel a gyökerek elég aktívak voltak az interneten és egyikük kapcsolatban állt a két évvel ezelőtti bécsi merényletek végrehajtójával egy 22 éves albán fiatallal és annak ismeretségi körével. A merénylő akkor négy embert meggyilkolt huszonhármat súlyosan megsebesített egy Zastava típusú gépkarabéllyal mielőtt vele is végeztek a rendőrök lövedékei.

Persze a liberális baloldal hallgat, nincs „felháborésön" Brüsszelben vagy baloldali médiában, hogy jaj, a szegény LMBTQ embereknek majdnem baj lett a „prideon", ami szent tehénné nőtte ki magát az elmúlt években. A betelepítési kvóta, a migráció pártolása és a narratíva, hogy nincs jobb, mint egy szép, színes multikulti társadalom felülírja a normalitást, sőt a politikai korrektséget is.

Az átlagember is hallgat, szenved, de tolerál, hiszen nincsen más választása, ha nem akarja elveszíteni a munkahelyét vagy ha nem akar az Alkotmányvédelmi Hivatal látószögébe kerülni. Sorosék is nyomatják a migráció előnyeit, de keményen. Ja, hogy olyan nincs... de legalább a kvótáról kiderült, hogy az van. Most éppen migránsbűnözés nincs, csak elszigetelt esetek és mentális problémákkal küzdő terroristák.