Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Súlyos kritikákat kap az amerikai hadsereg a drag queen-toborzó miatt

Vágólapra másolva!
Az Oszama bin Ladent lelövő katonának nem tetszik, hogy az Egyesült Államok hadserege egy drag queen-nel akarja bevonzani az újoncokat. 
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok haditengerészetének "digitális nagyköveteként" dolgozó drag queen szidalmazta azon kritikusait, akiknek nem tetszik, hogy a haditengerészet őt használja a toborzási számok javítására.

Joshua Kelley tengerész, művésznevén "Harpy Daniels" egy TikTok-videót tett közzé, amelyben bemutatott egy Graham Allen podcastertől származó tweetet:

A tweet érzékenyen érintette a drag queent.

– kelt ki Kelley az Instagramon.

– vádolta Kelley a podcastert, hozzátette: "Nem érdekel, ha halálos fenyegetéseket kapok, ha emberek ártani akarnak nekem vagy dezinformációt terjesztenek. Te csak a reflektorfényt akarod".

– folytatta Kelley.

– írta.

Robert O'Neill volt amerikai tengerészgyalogos is, aki 2011-ben megölte Oszama bin Ladent, dühét fejezte ki amiatt, hogy az amerikai haditengerészet egy transzvesztitát használ a katonaság népszerűsítésére.

– tweetelte Robert O'Neill, hozzátette:

Mint ahogy azt egy korábbi cikkünkben is említettük, a 29 éves nem bináris Kelley egyike volt annak az öt aktív tengerésznek, aki digitális nagykövetként részt vett a haditengerészet azon kísérletében, hogy a potenciális jelöltek széles körét elérje és toborozzon a hadseregnek.

A haditengerészet digitális nagyköveti programja 2022 októberétől 2023 márciusáig tartott, és a tisztviselők most azon dolgoznak, hogy felmérjék a hatékonyságát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről