Pumped Gabo: „a fák és a méhek ingyen melóznak nekünk”

Pumped Gabo
Vágólapra másolva!
Gabo egy órán keresztül filozofálgatott a „jó pacekról", az önelfogadásról és a természetről.
Vágólapra másolva!

Lakatos Levente szeret nyakig elmerülni a sz8rban: YouTube-csatornája tele van zsúfolva kényes bulvártémákkal. Interjút készített GWM-mel Edina szerelméről, aztán meghívta a rapper volt élettársát, de haknizott nála az alkoholista színész Molnár Gusztáv felesége, Molnár-Fazekas Vivien is, aki természetesen a „Gusztival" eltöltött évek förtelmeiről számolt be. S ha ez még nem lenne elég, ingyen hírnevet szerzett transznemű prostituáltaknak, a legnagyobbat pedig Kiara Lord pornószínésznővel kaszálta, közös videójukon már 1 millió négyszázezer megtekintés van.

Legutóbb Pumped Gabo látogatott el hozzá és természetesen ebben sem volt köszönet.

Az interjút rögtön a félresiklott Gyertek, át! című műsorban való botrányos szereplésével kezdték. Az ügy a médiában újévkor igen nagyot futott: Gabo nemcsak, hogy elkésett a műsor felvételéről, de úgy berúgott a forgatás alatt, hogy a szerkesztők kénytelenek voltak hazaküldeni.

– adta a magyarázatot Gabo a vállalhatatlan viselkedésére.

A feszültség oka elmondása szerint az volt, hogy aggódott amiatt, hogy többet már nem tudja ezt a „röhögcsélős figurát” hozni, ezért a legkézenfekvőbb megoldásnak a berúgás tűnt.

Nyilván, ez a racionális döntés egy ilyen helyzetben...

Úgy tűnik azonban, hogy Pumped Gabot megszállhatta a szentlélek, mert abban az egy órácskában, amit Lakatossal szemben eltöltött kaptunk életmódtanácsokat, véleményt a csúnya szteroidokról, a még csúnyább plasztikáról és természetesen a „jó pacek” taglalása sem maradhatott ki.

(A gyengébbek kedvéért a „jó pacek” Gabo értelemben a gyúrást jelenti.)

Megtudhattuk azt is, hogy – újabban – a „gádzsikban” a jó embert keresi és nem a „jó pacekot”. Jóemberkedni nézete szerint úgy lehet, ha valaki olvas.

Végre rájött, hogy az olvasás szexi!

Mivel Gaboról van szó az önelfogadás kapcsán is villantott egy jó tippet:

Köszönjük Gabo guru!

S ha ez nem lenne elég, Pumped „pacekba vágta” magát más értelemben is: üzletember, éjszakánkét az országot járja DJ-ként, olvas, hangoskönyveket hallgat és aktívan posztol Istenről.

– jelentette ki a podcast egy pontján, hozzátette: „Isten a legkomolyabb fazon. A leghumorosabb, leggizdább, legpacekabb, legfainabb, legjobb ízlése van mindenben. Isten a legkomolyabb.”

Hosszú filozofálgatással tetézte a kijelentéseit:

Amikor a kábítószerek és az alkohol kerültek terítékre, saját bevallása szerint „voltak megcsúszások a nyáron”.

– érvelt.

A podcast egy ponton zöld fordulatot vett.

Pumped Gabo döbbenetes jellemfejlődését nem tudja az ember hova tenni. Elképesztő karakteridegen.

Most tényleg a botrányairól, a meztelenkedéseiről ismert, kigyúrt csávó oktat minket Istenről és az önelfogadásról? Ugyan a közösségi oldala újabban tele van mély gondolatokkal, de nagyon nehéz komolyan venni. Mi ez, ha nem vicc? Egy újabb színjáték lehet? Ha a „röhögcsélős figura” nem jött be, akkor most a jön a „komoly pacek”?

Lehet ezt komolyan venni?

Mindesetre feldobta a napomat...